Wilson med to scoringer da U23 slo Chelsea

U23-guttene vant i London.

26. nov 2017 kl 12.01 Arild Skjæveland

Det var ikke bare førstelaget som spilte mot Chelsea i går. Det gjorde også Neil Critchleys U23-lag.

U23 vant 4-0 mot Everton sist, og topper serien. I går var ikke Danny Ings med i troppen, men spillere som Ovie Ejaria, Harry Wilson og Ben Woodburn var med fra start.

Waliserne scoret

Harry Wilson ga de røde ledelsen etter seks minutter, da waliseren kom gjennom og avsluttet sikkert, skriver Liverpoolfc.com.

Callum Hudson-Odoi utlignet for hjemmelaget med en fin soloprestasjon, men like før pause dukket en annen waliser opp. Ben Woodburn kom seg fri, og avsluttet kaldt til 2-1.

I den andreomgangen presset Chelsea på for en ny utligning, og Liverpool kunne ligge dypt og kontre. Det var slik 3-1 målet kom, da Harry Wilson scoret sitt 11. for sesongen.

– Vi har spilt mye bedre

Etter kampen var Neil Critchley fornøyd med resultatet, men mente laget hadde mer inne.

– Vi er fornøyd med resultatet, men vi spilte ikke på vårt beste. Jeg må være ærlig og si at vi har spilt mye bedre tidligere denne sesongen, men det er et bra tegn når vi vinner uten å være på vårt beste, sier han til Liverpoolfc.com.

– Vi forsvarte oss bra, så det var gledelig. Harry er i veldig god form foran mål. Han er alltid en trussel, og gjør det bra. Jeg er også fornøyd med hvordan han presterte defensivt. Han jobbet sokkene av seg for laget, sier Critchley.

Liverpools lag: Kelleher, Flanagan, Johnston, Jones, Whelan, Ejaria, Wilson, Virtue, Brewster (Dhanda, 78), Kane, Woodburn (Adekanye, 78).

Ubenyttede reserver: Firth, Alves, Masterson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]