– Wow, for en reaksjon

Jürgen Klopp var imponert over reaksjonen fra Alberto Moreno.

26. nov 2017 kl 09.19 Arild Skjæveland

Alberto Moreno har fått mye av skylden for Liverpools andreomgang i Sevilla, da han var involvert i de to første baklengsmålene. Han laget frisparket og tapte duellen før det første målet, og laget straffespark på det andre, da han var tilbake på sin gamle hjemmebane.

Mot Chelsea var han en av banens beste.

– Jeg tror mange skrev mye om Alberto Moreno etter vår forrige kamp, så forhåpentligvis vil de tenke «wow, for en reaksjon». Det er ikke normalt å reagere slik, sa Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Han var 100 prosent med i kampen. Det var fint å se, og jeg er glad på hans vegne.

Trodde Fabregas skulle starte

Jürgen Klopp var overrasket over at Cesc Fabregas satt på benken fra start. Spanjolen hadde et godt innhopp mot et slitent hjemmelag.

– Da vi satte opp laget ante vi ikke hvordan Chelsea ville sette opp laget. Vi trodde vi ville få et ekstra problem med Fabregas.

Tull å tenke på City

Etter 1-1 mellom Liverpool og Chelsea var det mange som utropte Manchester City som lørdagens vinner. Jürgen Klopp mener det er tull å tenke på City.

– Dersom vi og alle de andre klubbene tenker på Manchester City nå vil vi være gale. «Hvordan kan vi ta Manchester City?». Vi må vinne kamper, og om de fortsetter å vinne alle sine kamper, så kan vi gjøre hva vi vil. Det er viktig at du setter dine egne mål her i livet, og at det er de riktige målene.

– I dag tenkte jeg ikke ett sekund på Manchester City etter kampen. Det jeg tenkte var at vi burde ha vunnet kampen. Da ville vi hatt tre poeng mer og vært likt med Chelsea, og det ville vært fint, sier Klopp.

– Posisjonen vår er fortsatt grei, men vi må forbedre oss. Vi kan gjøre det bedre. Guttene gjorde det bra, og det må en ikke ta forgitt, for det er veldig vanskelig. Mye kunne ha skjedd, og guttene gjorde det bra. Jeg er veldig fornøyd med det, men jeg er ikke fornøyd med resultatet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]