SUSPENDERT:  Emre Can må stå over mot Bournemouth.

Can må stå over mot Bournemouth

Emre Can ble første Liverpool-spiller til å nå fem gule kort denne sesongen.

Emre Can spilte ingen stor kamp mot West Bromwich onsdag kveld. Nå får han en pause til Arsenal-kampen neste fredag, for mot Bournemouth på søndag er han suspendert.

Tyskeren fikk det gule kortet etter 68 minutter for protester etter å ha laget et frispark. Det var Cans niende gule kort for sesongen. Han har fått fem i Premier League, og fire i Champions League.

Dermed er det nok duket for James Milner eller Jordan Henderson igjen på Vitality Stadium på søndag. Både kapteinen og visekapteinen satt på benken gjennom hele kampen mot West Brom.

Få gule kort

Liverpool har pådratt seg 22 gule kort i Premier League denne sesongen. Det er 13 lag som har fått flere. West Ham er verst i klassen med 40.

Dejan Lovren er ett kort unna suspensjon, og må holda seg i skinnet til grensen flyttes til ti gule ved nyttår. Simon Mignolet er den eneste Liverpool-spilleren med tre i ligaen, mens Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Sadio Mané står med to.

To Liverpool-spillere har blitt utvist så langt denne sesongen. Sadio Mané mot Manchester City i ligaen, og Joe Gomez mot Sevilla i Champions League.