– De har hva et nyopprykket lag trenger

Jürgen Klopps Liverpool har aldri spilt mot Brighton før, men tyskeren har analysert motstanderen de røde møter på Amex Stadium i morgen.

1. des 2017 kl 15.58 Einar Kvande

– Brighton er et veldig, veldig sterkt lag. De har alt du trenger når du akkurat har rykket opp. De hadde et vanskelig år før det, og så rykket de opp året etter. De har en veldig sterk spillergruppe, uttalte Klopp under sin pressekonferanse i ettermiddag.

– De har gjort gode spillerkjøp. De har ikke kjøpt mange spillere, men de har kjøpe noen få veldig viktige spillere, som Gross, tyskeren som kom fra Ingolstadt. Han er en fantastisk spiller. Jeg har kjent til ham lenge.

– Brighton har et lag som står veldig godt til manageren sin. De er ikke et lag som bare satser på kontringer eller som bare satser på lange baller. De har litt av alt. De har noen utrolig raske vinger som de benytter når de kontrer. De kan forsvare seg dypt og kompakt, og da slår de langt. Men de spiller fotball også, for de har spillere som behersker det. Det er en blanding. Det var en veldig interessant analyse, om jeg skal være ærlig.

– De har hatt flere gode resultater allerede denne sesongen, og de har unngått store tap. Ingen lag, ikke engang City eller United, har fått det enkelt mot dem. Så vi forventer ikke at det blir lett for oss heller. Men vi er i god form, og satser på å utnytte det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]