Joël Matip skadet:Få alternativer for Klopp i midtforsvaret

Jürgen Klopp bekreftet i dag at Joël Matip ble skadet mot Stoke. Manageren håper nå at Ragnar Klavan er kvitt sykdommen.

1. des 2017 kl 14.57 Einar Kvande

Liverpool må høyst sannsynlig klare seg uten midtstopper Joël Matip i Brighton. Forsvarsspilleren fikk en smell i kampen mot Stoke. Han er imidlertid den eneste nye spilleren på skadelista.

– Det ser ut som Joël Matip er uaktuell. Han fortalte at han hadde et problem etter Stoke-kampen. Han følte på et muskulært problem. Vi må ta en siste vurdering, men det ser ikke ut som han blir tilgjengelig i morgen. Det er vel det som er av nye skader, sa Klopp til pressen i ettermiddag.

– Adam Lallana bygger seg fortsatt opp igjen. Ragnar Klavan var syk, men forhåpentligvis er han ikke det lenger nå. Det er viktig med tanke på Joël Matip-situasjonen. Det er ikke akkurat slik at vi har store valgmuligheter i forsvaret. Slik er situasjonen.

– Det var flere spillere som fikk smeller i vår siste kamp. Slik er det etter alle kamper. Men det er kort tid mellom kampene nå, bare fra onsdag til lørdag. Det er ikke lang tid til å komme til hektene igjen etter ulike småskader.

– De endelige avgjørelsene vil bli tatt etter dagens treningsøkt klokken 15.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]