Forklarer planene om ytterligere utvidelse av Anfield

Peter Moore snakker om hva klubben tenker rundt renoveringen av Anfield Road End.

8. des 2017 kl 14.06 Marius Rabben

I fjor høst ble nye Main Stand åpnet etter en utbygging som gjorde at kapasiteten på Liverpools stadion økte fra 45 000 til 54 000 plasser. Nå vurderer ledelsen om en utvidelse av kortsiden på motsatt side av The Kop skal finansieres og om planene er økonomisk bærekraftige.

– Ved å bo her vet jeg godt at for enhver Liverpool-billett er det ti stykker som ønsker å kjøpe den, sier daglig leder Peter Moore til Sky Sports.

– Som dere vet, har vi byggetillatelse (fra bystyret) for Anfield Road End frem til september 2019 for å kanskje legge til 6000 seter, noe som vil ta oss opp til 60 000 her.

PLANER OM UTVIDELSE:
PLANER OM UTVIDELSE:  Anfield Road End har i dag en kapasitet på 9000 plasser, men klubben ser på mulighetene for å bygge gjøre tribunen større.

– Vi er fullt klare over hva vi trenger å gjøre. Vi skal gjøre det vi gjorde med Main Stand som en driftsgruppe, nemlig å se på hva vi må gjøre på en gjennomtenkt måte. Vi undersøker hva slags investering eierne må foreta seg. Vi er en «supporter først»-organisasjon. Jeg kan forsikre folk om at vi ser på dette i tillegg til alt annet vi driver med.

– Vi skal som kjent forlate Melwood, vi slår oss sammen med (treningsanlegget til akademiet i) Kirkby, og vi har fokus på å bruke kapitalen vår på en veldig smart måte. Og ja, vi vurderer utvidelsen av Anfield Road nøye.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]