– Sadio har slitt etter missen mot Everton

Jürgen Klopp er ikke bekymret for formen til Sadio Mané.

16. des 2017 kl 09.24 Arild Skjæveland

Etter den glimrende kampen mot Spartak Moskva der han ble tomålsscorer, har Sadio Mané slitt i de to siste kampene.

– Sadio er en veldig fin fyr, og han følte seg ikke bra etter situasjonen mot Everton. Noen ganger skjer slike ting, og det tar litt tid å komme over. Han har ikke beklaget seg til meg, men jeg kjenner ham godt nok til at jeg kan se det på han, sier Klopp til Liverpool Echo.

Ikke i sin beste form

Klopp er ikke bekymret over senegaleserens form.

– Han har spilt bedre kamper enn sine siste to for Liverpool, men det er ingen problemer. Det er helt normalt, og ting som dette skjer, sier Klopp.

– Det var to situasjoner hvor han kunne ha gjort noe helt annet. Mot West Bromwich var det en fin lang ball i bakrom der han spilte en pasning til Mo Salah på førstetouch. Da kunne han ha kontrollert ballen, vendt opp og vært alene foran mål.

– Jeg er ikke bekymret. Han stråler ikke for øyeblikket, men han er klar for å jobbe og er involvert i så mye annet. For ni dager siden scoret han to mål. Det handler litt om rytme og form. Dersom vi vinner så er han ikke tema. Vi er vant med at Sadio nesten er perfekt. Vi kan se at han ikke er der for øyeblikket, men han vil snart være tilbake, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]