Hat-trick og storseier i FA Youth Cup

Liverpool U18 fortsatte målshowet borte mot Hartlepool United onsdag kveld.

14. des 2017 kl 01.15 Marius Rabben

Mens mannskapet til Jürgen Klopp ikke klarte å bryte ned West Bromwich på Anfield, hamret juniorlaget inn fem mål og avanserte i FA Youth Cup.

Målrik åpning

Allerede i det 2. minutt sendte formsterke Liam Millar ungguttene i føringen, men Jacob Owen utliknet fire minutter senere, ifølge avisa Hartlepool Mail.

Umiddelbart responderte Millar med å sette inn sitt andre som sendte Liverpool i opp en ny ledelse da kampen bare var åtte minutter gammel.

Derfra så Steven Gerrards utvalgte seg aldri tilbake. Selv om vertene bød opp til kamp tidlig, var det ingen tvil om at de røde, som er ubeseiret i liga og hjemlig cup denne sesongen, var noen hakk bedre.

Glen McAuley var nær scoring flere ganger før han la på til 3–1 etter 37 minutter på Victoria Park.

Liverpool dominerte ballbesittelsen i større grad etter pause, men Hartlepool forsøkte å tette igjen bakover og holdt unna en stund. Etter 72 minutter sørget imildertid Millar for å få med seg matchballen hjem da han scoret sitt tredje med en god avslutning fra en noe skrå vinkel.

Møter Arsenal i neste runde

Curtis Jones satte prikken over i-en etter å karakteristisk ha kommet seg unna noen taklinger og vist frem ballkontrollen, der avslutningen vakkert ble satt opp i krysset.

5–1 sikrer dermed Liverpool U18 en plass i turneringens fjerde runde – sekstendelsfinalen. Der møter de Arsenal, som slo Sheffield Wednesday 2–1, i en hjemmekamp som skal spilles innen lørdag 20. januar.