Jobber hardt for å komme i betraktning

Danny Ings er fortsatt ikke tilbake der han var før sine to alvorlige kneskader.

1. des 2017 kl 12.00 Einar Kvande

I oktober i fjor var uhellet ute for andre gang for Danny Ings. Han fikk sin andre korsbåndskade. I september var han tilbake i spill for Liverpools førstelag, som innbytter i ligacupkampen mot Leicester. Siden den gang er det bare blitt spill for U23-laget. Ings har gjort fire mål på seks kamper for Neil Critchleys mannskap. Målet er selvsagt å komme i betraktning på førstelaget igjen.

– Jeg strever for å bli en del av førstelagstroppen igjen, innrømmer Ings til Livepoolfc.com.

– Jeg har hatt en tøff tid siden jeg skrev under for Liverpool, men det er slikt som kan skje med en fotballspiller. Du får ikke gjort noe med det, sukker 25-åringen.

– Det eneste du kan gjøre er å jobbe så hardt du kan, for å gi deg selv en best mulig sjanse. Jeg mener jeg har gjort det hver eneste dag siden jeg begynte på rehabiliteringen min.

– Selv om jeg ikke spiller for førstelaget hver uke, trener jeg med førstelagsspillerne her på Melwood. Alle vet hvilke kvaliteter vi besitter i denne fotballklubben.

– Jeg utvikler meg og lærer noe hver dag under denne manageren, staben her og alle de kvalitetsspillerne vi har. Forhåpentligvis tar jeg med meg dette inn i mitt spill i fremtiden.

God stemning

Ings har lagt merke til at selvtilliten i troppen har økt i takt med de gode resultatene den siste tiden, og han ser nå frem til kampen mot Brighton i morgen.

– Jeg har registrert at stemningen er god blant spillerne. Det er alltid hyggelig på treningsfeltet etter et godt resultat. Alle er høyt oppe nå, så det er gode dager.

– Spillerne er fokuserte, og gir alt. Det ser ut til at vi får betalt for det harde arbeidet vi har lagt ned nå, da spillet begynner å sitte som det skal. Guttene jobber så hardt som de kan for å få gode resultater.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]