Joel Matip kan være ute til 2018

Liverpool frykter at Joel Matip mister hele desember med en lårskade.

2. des 2017 kl 00.16 Torbjørn Flatin

Den lange stopperen skal ha fått skaden under kampen mot Stoke, og ifølge Liverpool Echo er man blitt stadig mer bekymret over at det kan bli et langvarig opphold for Matip.

Han er definitivt ute mot Brighton på lørdag og mot Spartak Moskva i en avgjørende kamp i gruppespillet i Champions League kommende onsdag. På Anfield skal man imidlertid frykte at 26-åringen vil være ute i hele desember og dermed miste minst åtte kamper.

Uten førstevalget Joel Matip vil en forvente at Dejan Lovren og Ragnar Klavan blir stopperparet fremover, og Jürgen Klopp håper at Klavan kan bli friskmeldt av sin sykdom til kampen mot Brighton. Unge Joe Gomez er også et alternativ i midtforsvaret.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]