– Kampen kunne ha vært over til pause

En dønn ærlig Arsene Wenger mener at Arsenal hadde et mareritt de første 45 minuttene mot Liverpool.

23. des 2017 kl 11.23 Einar Kvande

Arsene Wenger innrømmer at hans mannskap var nest best i store deler av kampen mot Liverpool, og var således glad for å ha sikret seg det ene poenget etter 3-3 på Emirates.

– For å være helt ærlig, dette kunne ha vært over til pause for vi hadde et mareritt de første 45 minuttene. Vi lå for langt unna hverandre og var ikke kompakte nok. Vi klarte ikke å beholde roen, og vi kunne ha blitt straffet mye mer frem til pause, uttalte Wenger under pressekonferansen etter matchen.

Wenger mener imidlertid at kampen sett under ett var glimrende reklame for fotballsporten.

– Det var en fantastisk kamp, med kvalitet i angrepsspillet til begge lag. Vi benyttet mer kjappe kombinasjoner, mens de var fantastiske på kontringer i stor fart. Det er grunnen til at det hele tiden ble en interessant kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]