Pressekonferanse med Jürgen Klopp, se video:Moreno kan bli klar til Manchester City

Jürgen Klopp mener markedskreftene bestemte hvor mye man måtte betale for å sikre seg van Dijk. Positiv om skadene til Jordan Henderson og Alberto Moreno.

29. des 2017 kl 14.14 Torbjørn Flatin

Video fra pressekonferansen:

Klopp om kjøpet av Virgil van Dijk
- Jeg er overrasket over utviklingen som transfermarkedet har hatt de to siste årene, og spesielt de siste seks månedene. Det dreier seg om behov og etterspørsel. Det siste jeg tenkte på var prisen. Det er en stor forandring i markedet og vi må tilpasse oss det. Før var det store beløp for angripere, nå er det samme for forsvarere. Det er markedet og verden som vi lever i.

Om skaden til Jordan Henderson
- Det er umulig å si hvor lenge det vil ta før han er klar igjen, det vil ha å gjøre med hvor fort den blir leget. Hvorvidt spilleren er en som blir hurtig klar av slike skader eller ikke, og jeg tror Hendo er en som kommer seg fort etter skader. Han vil starte med løpetrening ute i dag og det ser bra ut, men vi kommer ikke til å legge press på ham ved å nevne noen dato. At han skal være ute i sju-åtte uker stemmer ikke, forhåpentligvis er han tilbake om ikke så lenge.

Om skaden til Alberto Moreno
- Han er ikke aktuell til de to neste kampene, og nok heller ikke til den tredje. Mellom Everton og Manchester City er det ni dager og det bør være nok til til at han kan bli friskmeldt igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]