Se fredagens bilder:Lallana i full trening

Liverpool-spillerne ladet opp til Everton-kampen i kulda på Melwood.

8. des 2017 kl 19.13 Marius Rabben

Adam Lallana var en del av mannskapet som ble avbildet under fredagens kjølige økt, etter å ha slitt med en mindre muskelskade etter innhoppet mot Chelsea i forrige måned. Likevel er det lite sannsynlig at han spiller mot Everton, da Jürgen Klopp legger vekt på å gi 29-åringen tid til å bli hundre prosent først.

Med på økta var imidlertid ikke Philippe Coutinho, men det har ikke kommet indikasjoner på at det dreier seg om en skade. Dermed tyder det heller på at han har drevet med restitusjonstrening inne.

Mohamed Salah, som hadde en periode med egentrening under den 90 minutter lange økta, trente tilsynelatende normalt sammen med aktører som Roberto Firmino, Sadio Mané, Gini Wijnaldum og Emre Can, blant dem som spilte på onsdag. Alberto Moreno er som kjent utilgjengelig på foreløpig ubestemt tid grunnet ankelskadenehan pådro seg mot Spartak Moskva.

Laget skal gjennom en ny økt lørdag før Merseyside-derbyet sparkes i gang søndag ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]