«Liverpool har størst bud inne for van Dijk»

Southampton håper at en auksjonsrunde om deres mest verdifulle spiller Virgil van Dijk skal gi dem en meget høy pris for midtstopperen.

26. des 2017 kl 13.59 Torbjørn Flatin

Kevin Palmer i irske Independent fastholder det han har skrevet tidligere angående Virgil van Dijk og en mulig overgang til Liverpool, også etter at Manchester City ifølge journalisten skal ha startet forhandlinger med Southampton.

«Artikkelen i Independent sist lørdag avslørte at Liverpool forhandler med Southampton angående en overgang for Virgil van Dijk. Det har samtidig vært startskuddet for hva klubben på sørkysten håper vil bli en budkrig mellom klubben på Anfield, Manchester City og andre klubber for spilleren som er regnet som det øverste målet i neste måneds handlekamp.»

«Det at spilleren vil være tilgjengelig for spill i Champions League gjør ham verdifull for klubber som er beredt til å betale dyrt for å bringe dem til det neste nivået.»

«Med dette i tankene vet Southampton at er i førersetet angående vurderingen av sin spiller, og de kan vente å se hvorvidt City, Chelsea eller noen andre klubb kan matche eller forbedre tilbudet.» (fra Liverpool).

«Van Dijk har tre og et halvt år igjen av sin kontrakt og Southampton vil ikke la seg presse til å selge billig.»

«Til tross for tidligere henvendelser fra Liverpool som ikke ble tatt godt i mot vil de nå vurdere å gjøre en handel med klubben fra Anfield.»

«Manchester City har også hatt samtaler med Southampton angående kjøp av Van Dijk, men pr. 25.desember hadde Liverpool det største tilbudet på bordet. Spilleren er også fortsatt lysten til å reise til Anfield.»

Budet til Liverpool hevdes å være i nærheten av £70M, som i utgangspunktet skal ha vært Southamptons forlangende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]