– Liverpool må lære av kollapsen i Bournemouth i fjor

Phil Thompson mener at Liverpool ikke må gå i samme fella som de gjorde sist de besøkte Vitality Stadium i Bournemouth.

14. des 2017 kl 23.40 Einar Kvande

I desember i fjor ledet Liverpool 3-1 over Bournemouth på Vitality Stadium med et kvarter igjen å spille, men presterte å tape 4-3. Tidligere Liverpool-forsvarer Phil Tompson advarer nå Jürgen Klopp mot å gå i samme fella som for ett år siden.

– Den kampen oppsummerte alt som gikk galt forrige sesong, uttaler Thompson til Sky Sports News.

– Jeg var klar over at det var for tidlig å begynne feiringen med de svakhetene laget vårt har. Da det ble 3-2 ble jeg litt nervøs. På disse små banene kan det bli litt av en stemning, og plutselig var vi under press og klarte ikke å holde på ballen. Vi var veldig sårbare, og det var trolig den største skuffelsen i hele fjorårsesongen. Så vi er skyldig Bournemouth en skikkelig revansje etter det som skjedde, mener den gamle stopperkjempen.

– Spillerne må ha det som skjedde i fjor i tankene, og lære av det som skjedde. De må beholde konsentrasjonen og kontre bedre. Bournemouth har også flere alterntativer fremover på banen denne sesongen, med Jermain Defoe der i tillegg til Josh King og Callum Wilson, avslutter Thompson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]