Matip ligger foran skjema

Viktig defensivt kort kan være tilbake til det hektiske juleprogrammet.

13. des 2017 kl 00.10 Einar Kvande

Joël Matip var forventet å være ute til over nyttår da han fikk en lårskade for to uker siden. Midtstopperen har gått glipp av Liverpools tre siste kamper, men nå melder Liverpool Echo at spilleren har respondert bra på behandling han har fått og han er derfor tilbake i lett trening på Melwood.

Kampene mot West Bromwich og Bournemouth kommer for tidlig for Matip, men manager Jürgen Klopp innrømmer at forsvarsspilleren ligger foran skjema.

– Det kan hende at Joël vil være tilbake tidsnok til å bli involvert i noen av våre kamper i julen, uttaler Klopp.

– Jeg håper virkelig det, men det er ikke sikkert på det nåværende stadium. Det faktum at han løper utendørs igjen er et godt tegn. Dersom ikke noe mer skjer vil han være nær en retur når kampene i julen skal spilles.

Klopp har per dags dato kun to skadefrie seniorstoppere i Dejan Lovren og Ragnar Klavan. Joe Gomez er også en mulighet, men han har spilt mesteparten av sesongen som høyreback.

Henderson tilgjengelig - Sturridge tvilsom

Jordan Henderson ble stemplet stygt et par ganger i kampen mot Everton, men Klopp opplyser at kapteinen er tilgjengelig for spill mot West Btromwich.

Daniel Sturridge, som sto over Merseyside-derbyet på grunn av en stram hamstring, er imidlertid tvilsom også til kampen mot The Baggies.

– Daniel trente ikke i dag. Det er bare en liten skade. Vi får se om han blir involvert, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]