– Nå gleder jeg meg til å komme i gang

27. des 2017 kl 20.46 Arild Skjæveland

I kveld ble det klart at Liverpool har sikret seg Virgil van Dijk fra Southampton. Stopperen blir verdens dyreste midtstopper når overgangsvinduet åpner på mandag, og de helrøde kan komme til å betale opptil 75 millioner pund for nederlenderen.

Nå har spilleren selv kommentert overgangen.

– Jeg er glad og beæret over å ha blitt Liverpool FC-spiller! I dag er en stolt dag for meg og min familie, når jeg går til en av de største klubbene i verden, skriver han på Twitter.

Gleder seg til å komme i gang

Midtstopperen takker Southampton, og forteller at han gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

– Jeg gleder meg til å ta på meg den røde drakten for første gang foran The Kop, og vil gi alt jeg har for at denne store klubben skal kunne få til noe spesielt i årene som kommer.

– Jeg ønsker også å benytte anledningen til å takke Les Reed, styret, manageren, spillerne, supporterne og alle i Southampton. Jeg vil alltid stå i gjeld til klubben for å ha fått sjansen til å spille i Premier League, og til tross for noen vanskelige måneder, har jeg nytt tiden min hos «Saints», og har fått venner for livet i klubben. Takk for alt.

– Takk for alle støttemeldingene. Nå gleder jeg meg til å møte de nye lagkameratene mine og komme i gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]