Rekordkjøpet til Brighton begynner å finne seg til rette

Manager Chris Hughton sier at fargerike Jose Izquierdo fortsatt lærer å tilpasse seg PL, etter at sommerens overgang fra Brugge gjorde ham til den dyreste spilleren hos Brighton.

1. des 2017 kl 22.58 Torbjørn Flatin

Venstrevingen Jose Izquierdo (25) kom fra Brugge til Brighton i sommer, og med en transfersum på £13.5M er han den dyreste spilleren som noen gang er blitt handlet inn på sørkysten.

Columbianeren har scoret i borteseier mot West Ham, samt nylig hjemme mot Stoke denne sesongen, men har ennå ikke fullført 90 minutter for Brighton i Premier League. Til tross for at han har startet fem av de seks siste kampene er ikke lokalavisen «The Argus» sikker på om det blir han eller Solly March som er med fra avspark mot Liverpool.

- For meg lærer han fortsatt, sier manager Chris Hughton til avisen. - Han har spilt i en annerledes liga, den belgiske.

- Han har gjort det bra der de siste par sesongene, men den har ikke den intensiteten og den fysikken som er i vår liga.

- Hvis en ser på de kampene han har spilt, har han vært noe ut og inn, men han har fått hvis hvorfor han er en virkelig trussel på sitt beste.

- Han liker å løpe inn i bakrom og med de spillerne vi har i Glenn Murray og Tomer Hemed gir det oss mulighet til å strekke ut lag, selv om jeg mener at han har enda mer å gå på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]