Ingen i Premier League var bedre enn Salah i november

Mohamed Salah ble kåret til månedens spiller.

15. des 2017 kl 12.16 Arild Skjæveland

For andre gang denne sesongen har en Liverpool-spiller blitt kåret til månedens spiller i Premier League.

Mohamed Salah var best av alle, og fikk prisen etter sju mål på fire kamper.

De andre nominerte var Robbie Brady, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Shkodran Mustafi, Raheem Sterling og Ashley Young.

– Hver måned ønsker jeg å score mange mål og hjelpe laget til å vinne kamper. Den måneden scoret jeg sju mål, og det er en god følelse, men det viktigste er resultatene og at vi hadde gode resultater den måneden, sa Salah til Liverpoolfc.com da han fikk prisen.

Pep Guardiola ble kåret til månedens manager.

Den andre røde denne sesongen

I august var det Sadio Mané som vant, mens Harry Kane vant september og Leroy Sané oktober. Før Mané vant i august, hadde ikke en Liverpool-spiller fått prisen siden Luis Suarez fikk den sammen med Steven Gerrard i mars 2014.

I 2013-14 sesongen vant en Liverpool-spiller prisen i august, desember, februar og mars. Før det igjen hadde ikke en spiller fra Anfield vunnet siden Fernando Torres i september 2009. Se fullstendig liste i faktaboksen til høyre.

Salah er den første egyptiske spilleren til å bli månedens spiller i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]