Skaden til Moreno ga Robertson sjansen han har ventet på

«Det enes død er den andres brød» heter det i ordtaket. Det gjelder ikke minst i fotballens verden.

15. des 2017 kl 22.14 Einar Kvande

Alberto Morenos gode form denne sesongen har holdt sommerkjøpet Andy Robertson ute av laget i store deler av sesongen. Men etter at spanjolen fikk en vridning i ankelen mot Spartak Moskva har Robertson fått spille to ligakamper på rad - de to uavgjortkampene mot Everton og West Bromwich.

James Pearce i Liverpool Echo føler seg sikker på at skotten beholder plassen som venstreback også mot Bournemouth på søndag.

– I begynnelsen av sesongen måtte jeg være tålmodig. Jeg har kanskje ikke spilt så mange kamper som jeg skulle ha likt, innrømmer forsvarsspilleren.

– Dessverre ble Alberto skadet. Forhåpentligvis er han tilbake så raskt som mulig. I mellomtiden klarer jeg forhåpentligvis å ta vare på sjansen, slik at jeg får spilt noen kamper og bygge opp selvtilliten min, siteres Robertson.

– Vi har spilt uavgjort i to kamper på hjemmebane, og det er skuffende. Vi må snart begynne å finne løsninger for hvordan vi skal bryte ned lag som Everton og West Bromwich. Vi må bli bedre til dette.

– Kampene kommer tett nå, og vi har en ny match på søndag. Vi har ikke råd til å begynne å tvile på oss selv. Vi må være fokuserte, og begynne å vinne igjen, avslutter sidebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]