Swansea håper Anfield kan bli nytt vendepunkt

Fungerende manager Leon Britton håper hans bunnlag i PL kan gjenta bedriften fra forrige gang foran The Kop, selv om han erkjenner at hans lag sliter med å score mål.

26. des 2017 kl 11.04 Torbjørn Flatin

Forrige sesong sjokkerte Swansea Liverpool under lagets dårlige periode i januar, med å score to ganger tidlig i 2.omgang ved Fernando Llorente. Roberto Firmino scoret så to ganger for de røde, før en feil fra Ragnar Klavan ga Gylfi Sigurdsson muligheten til å gjøre mål som skaffet 3-2 og tre hardt tiltrengte poeng til Swansea som maktet å greie plassen.

- Det var et enormt vendepunkt for oss, erkjenner fungerende manager Leon Britton før hans Swansea møter Liverpool i kveld.

- Når du kan reise til en av de såkalte store klubbene, spille bra og få et godt resultat, ikke minst når du er i en vanskelig posisjon og selvtilliten er lav, da kan det ha en stor effekt.

- I realiteten var det et vendepunkt i vår sesong. Nå har vi ikke lenger med oss de to som scoret målene for oss, men da er det opp til andre spillere å komme fram og prestere.

- Liverpool er et lag som er i god form for øyeblikket, en kan bare se på deres angrepsspillere og hvor mange mål de scorer. De har et av de beste angrepene i ligaen og Anfield er en vanskelig plass å besøke, men vi har tidligere vist at vi kan få resultater der.

- Spillerne må se fram til slike kamper da du ønsker å teste deg mot slike lag og spille på slike arenaer.

- Defensivt har vi vært ganske sterke, det har ikke vært vårt problem, forklarer Britton videre.

- Normalt forbinder du et lag i bunnen av tabellen med et som lekker scoringer, slik som tilfellet var på samme tid i fjor, men nå har problemet vært at vi ganske enkelt ikke har scoret nok mål.

- Det er ganske enkelt, du må skape og score mål for å vinne kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]