– Tre individuelle feil på tre mål

Dette sa Jürgen Klopp om Simon Mignolets tabbe og de andre målene etter 3-3 mot Arsenal.

23. des 2017 kl 00.03 Arve Vassbotten

– Begge lag spilte bra i presset, noe som gjorde at pasningsspillet ble vanskeligere. Jeg synes vi var det beste laget og vi satte dem under press, og de fikk ikke spilt slik de ønsket. Vi ledet 2-0 og før de fikk sine mål kunne vi scoret både to, tre og fire mål, men vi gjorde ikke det, og man må bare prøve å akseptere at det ikke skjedde. Slik er livet, sa Jürgen Klopp etter 3-3 mot Arsenal.

– Det er klart at vi ga dem muligheten. Det er ikke noen hemmelighet at vi kunne håndtert innlegget bedre på det første målet, og så skuddet fra langt hold. Simon kunne reddet det skuddet, sa Klopp om målet til Granit Xhaka.

Feilberegnet

– Hva vil dere at jeg skal si om det? Han feilberegnet den, vi feilberegner ting mye oftere enn en profesjonell keeper og akkurat i dette øyeblikket var det han som ble overrasket. Slik er det bare, vi trenger ikke gjøre det større enn det er. Det var ett mål, og som med de andre to så følte jeg at vi ikke skulle sluppet de inn.

Xhaka kan skyte mange flere ganger som det og Simon ville ha reddet 99,9 prosent av alle gangene, men ikke i kveld.

– Også på det tredje målet må man være sint på seg selv og ikke skuffet, trist eller usikker. Så kom vi tilbake i kampen ved å score vårt tredje. Det er det minste vi fortjente i dag, mente Klopp.

– Skuffet og sint

– Vanligvis når man reiser til Arsenal er det greit å få med seg et poeng, men etter denne kampen trenger jeg å få noen minutter for å komme til den konklusjonen. Jeg mener at å score tre mål mot Arsenal burde være nok. Jeg vet at vi vanligvis trenger fire, men det handler ikke om forsvarsspill. De hadde tre situasjoner, og før de scoret sitt tredje hadde de bare vært inne i boksen to ganger.

– Jeg mener vi burde vunnet i dag, men nå vil folk igjen begynne å snakke om forsvaret. Men å forsvare seg er noe som gjelder hele laget. I dag gjorde vi individuelle feil og det er ikke bra, dessverre ga tre av dem i en kamp Arsenal sjansen til å komme tilbake i kampen, men min jobb er å tenke på spillet og spillet var igjen godt nok til å vinne.

– Det er selvsagt skuffende akkurat nå, og jeg er sint, men jeg kan ikke endre det. Vi må ta med oss de bra tingene, vi må jobbe med de mindre bra tingene, og spille neste kamp.

Den er mot Swansea allerede på tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]