Se reglene for spill i CL:Van Dijk klar for alle turneringer

Virgil van Dijk vil være tilgjengelig for første gang i helrødt mot Everton i FA-Cupen, og kan siden også spille i cupspillet i Champions League.

28. des 2017 kl 09.34 Torbjørn Flatin

En spiller som har spilt i gruppespillet i Champions League kan ikke spille i den samme turneringen for en annen klubb den samme sesongen.

Etter at klubbene før gruppespillet i Champions League måtte levere sin liste over tilgjengelige spillere, må det leveres en ny liste til cupspillet innen 1. februar.

På den nye listen kan det registreres tre nye spillere, inkludert en som har vært med i gruppespillet i Europa League hvis det skulle være aktuelt.

Southampton og Virgil van Dijk har som kjent ikke spilt i europeiske turneringer denne sesongen og følgelig er van Dijk klar for kampene mot Porto i Champions League.

Topplagene starter som tradisjonelt opp i 3.runde i FA-Cupen den første helgen i januar, hvor Liverpool møter Everton fredag 5.januar. Hvis Virgil van Dijk som forventet blir registrert som ny spiller med en gang transfervinduet åpner 1.januar vil han også være tilgjengelig for den kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]