– Vi kan bli bedre og mer stabile

Jürgen Klopp ble spurt om ønsker for det kommende året, mulige transfers ut og Coutinho som kaptein.

29. des 2017 kl 15.44 Torbjørn Flatin

Hva vil dine ønsker være for det kommende året, ble Klopp spurt om på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Å score mer, og å slippe mindre. Det er lett, flirte manageren.

- Vi gjør det bra om dagen, men jeg mener at det fortsatt er rom for forbedringer, fortsatte Klopp men en noe mer alvorlig mine. – Vi spiller bra ganske så ofte, men jeg tror vi kan være i stand til å spille bra enda oftere.


Utgående transfers

Han ble også spurt om det kunne gå spillere ut i transfervinduet i januar.

- Først og fremst må vi sørge for at vi har den troppen vi behøver for den siste halvdelen av sesongen. I utgangspunktet gjør vi en ettårig avtale med hver spiller før sesongen, om at han forplikter seg til å bidra hele det kommende året. For unge spillere kan det være noe annerledes.

- Hvis det er til det beste både for klubb og spiller da kan det hende at det skjer noe, hvis det ikke er ønskelig for klubben vil spilleren bli her. Vi får se hva som skjer fremover, men foreløpig er ingen ting avgjor


Coutinho som kaptein

Om Philippe Coutinho som kaptein, mot Swansea, og at det så ut til bare å gjøre ham til en bedre spiller.

- Kanskje mitt svar gjør det mindre romantisk, men med Jordan Henderson og James Milner ute så jeg mot den spilleren som hadde vært her lengst, forklarte Jürgen Klopp om valget av Philippe Coutinho som kaptein.

- Typer som Henderson og Milner gjør en stor jobb i garderoben og i spillertroppen, men hvem som har bindet ute på banen er ikke så viktig. Jeg vet ikke hvor mye et kapteinsbind kan påvirke en spiller, men det var i hvert fall ikke til noen hindring for Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]