Vurderer mulighetene for januarkjøp

Klubbens daglige leder mener kvaliteten på dagens spillerstall er et bevis på eiernes intensjoner.

8. des 2017 kl 10.57 Marius Rabben

Forrige sesong ble det ikke hentet noen i januarvinduet, og de røde fikk sportslig sett en vanskelig start på året, men klubben svarte med store overgangssummer i sommer og holdt samtidig godt fast i Philippe Coutinho tross enorme bud fra Barcelona.

Nå er det under en måned igjen til transfervinduet åpner på nytt. Liverpool er alltid på jakt etter forsterkninger, sier daglig leder Peter Moore til Sky Sports, som samtidig påpeker at ting er mer sammensatt enn at spillerkjøp løser alle problemer.

– Investeringer blir foretatt

– Kjemien vi får ut på banen handler ikke om å kjøpe de dyreste spillerne, forklarer han.

– Vi har ikke vært beskjedne. Folk ser på Mohamed Salah som den beste signeringen i sommervinduet, og vi har allerede fått klar Naby Keïta til neste sommer.

– Det er brukt penger. Alex Oxlade-Chamberlain er også hentet inn. Investeringer blir foretatt, og med det man ser på banen nå er det vrient å si at «dere bør bruke mer penger».

– Det jeg vil si, for jeg vet at dette leder opp til spørsmålet om januar, er at klubben fortsetter å se etter kjøp som vil forsterke stallen.

I sommer valgte mange å kritisere FSG da Southampton nektet å selge overgangsmålet Virgil van Dijk, samtidig som forhandlingene om Naby Keïta med RB Leipzig tok tid. Moore forsvarer eierne mot påstander om at de holder midler tilbake.

– Når jeg ser tilbake på hvordan denne stallen så ut i 2010 da FSG tok over, og hvordan den ser ut i dag, mener jeg stallen er glimrende, selv når jeg ser på innbytterbenken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]