Agenten forventer at Benteke blir

En rekke klubber er blitt koblet til Christian Benteke denne sommeren, men det er ikke blitt gjort noen forhandlinger.

30. jun 2017 kl 20.15 Marius Rabben

Liverpools nummer 9 er senest blitt linket til Atlético Madrid, mens lag som Crystal Palace, Chelsea og Juventus har alle vurdert angriperen, ifølge de mange sommerryktene.

Den spanske storavisen Sport skrev i onsdagsutgaven at Atlético hadde bestemt seg for at Benteke skal bli deres neste spiss, men Kismet Eris, spillerens agent, påpeker at det ikke ligger noen avtaler på bordet.

– Det er ingenting med noen som helst lag, sier Eris til Sport Witness.

På spørsmål om man kan forvente å se Benteke i Liverpool-drakt også kommende sesong, svarte agenten enkelt «ja».

IKKE FØRSTEVALG:
IKKE FØRSTEVALG:  Forrige sesong slet Benteke ofte på benken. Klopps plan om spilletid for belgieren blir avgjørende når partene skal prate etter EM.

Benteke befinner seg for tiden med Belgia, Divock Origi og Simon Mignolet i europamesterskapet, hvor de møter Wales i en NRK-sendt kvartfinale klokka 21 fredag kveld.

Vurderer fremtiden etter EM

Angriperen ble tidenes nest dyreste Liverpool-kjøp da klubben punget ut 32,5 millioner pund for å hente ham fra Aston Villa i fjor sommer.

Debutsesongen endte med totalt ti scoringer på 42 opptredener. 25-åringen scoret ni av dem på 29 kamper i Premier League, og ble byttet inn (22) flere ganger enn han startet (20) gjennom sesongen.

Spilleren har selv sagt at han ønsker å bli værende på Anfield, men at han vurderer Liverpool-fremtiden etter EM i Frankrike. Benteke vil snakke med Jürgen Klopp og høre om han er i planene til manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]