Beklager Instagram-kommentar om Klopp

Martin Skrtel legger seg flat etter slibrige meldinger rettet mot Jürgen Klopp.

30. jun 2017 kl 20.13 Marius Rabben

Det var 31-åringens offisielle Instagram-profil som kommenterte under et bilde postet av en venn av Skrtel nylig.

EN GOD KLEM:
EN GOD KLEM:  Skrtel vinket tilsynelatende farvel til Liverpool-fansen etter ligaavslutningen i mai, og manageren omfavnet ham.

På slovakisk ble Liverpools manager beskrevet som «d***head» i innlegget, og Skrtels profil svarte at hashtaggen som nevnte Klopp, «er topp».

«Håper ikke Jürgen ser dette», responderte kompisen, før Skrtels bruker igjen svarte: «Håper han gjør det.»

Onsdag kveld la spilleren ut en beklagelse på Instagram, der han forklarer at ikke han selv styrte kontoen.

– Ikke min mening

– Jeg beklager virkelig denne situasjonen og det som ble skrevet under mitt navn. I disse dager, når jeg er veldig opptatt, har jeg spurt en nær venn om å hjelpe meg med å håndtere mine profiler i sosiale medier, forklarer Skrtel.

– Han ble revet med, og han visste ikke hvor seriøse disse kommentarene kan virke. Jeg vil påpeke at meningen han uttrykte ikke er min.

Skrtel er for øvrig på vei vekk etter åtte og et halvt år i klubben. Veien videre går trolig til tyrkisk fotball for den slovakiske landslagskapteinen, som i helga røk ut av EM mot Tyskland.

Ifølge Fenerbahçes president, Aziz Yildirim, er en avtale med Skrtel «nesten i boks». Liverpool vil få rundt fem millioner pund for stopperkjempen – hvis han blir enig om de personlige betingelsene.

Siden januar 2008 har Skrtel spilt 320 kamper og scoret 18 ganger. Han nettet i finalen på Wembley da rødtrøyene vant ligacupen i 2012.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]