Canos på vei til Bristol City

Sergi Canos sin Liverpool-karriere synes å være over.

30. jun 2017 kl 19.30 Einar Kvande

Canos sine representanter har en god stund kranglet med Liverpool FC om lønnsbetingelsene i en ny kontrakt, og Liverpool Echo melder at det nå er meget sannsynlig at Canos blir solgt til Bristol City for 2,5 millioner pund.

Echo skriver at avtalen med Championship-klubben er utformet slik at Liverpool vil få en stor andel av overgangssummen dersom Bristol-klubben selger Canos videre, og Liverpool skal også ha sikret seg opsjon på å kjøpe Canos tilbake.

Canos debuterte for Liverpools førstelag så sent som i siste ligakamp i mai, mot West Bromwich på The Hawthorns. Før det imponerte 19-åringen under sitt sesonglange utlån hos Brentford i nettopp The Championship.

Høyt lønnskrav

Canos sine representanter skal ha forlangt en ukelønn på 10 000 pund for tenåringen, og dette ville ikke Liverpool-ledelsen gå med på, da spanjolen da ville fått en betydelig høyere lønn enn sine jevngamle spillere i klubben som Liverpool nylig har signert nye kontrakter med.

Canos kom til Liverpools akademi fra Barcelona, og gjorde sju mål på 39 kamper for Brentford forrige sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]