Daily Mail: Grønt lys fra Burnley

Liverpool skal ifølge en engelsk avis ha fått innvilget sitt ønske om å bytte fra hjemme- til bortekamp i 2. serierunde.

30. jun 2017 kl 18.53 Marius Rabben

Grunnet ferdigstillingen av hovedtribunen Main Stand på Anfield skrev klubben til Burnley og ba om å reversere oppgjøret, slik at Liverpool reiser til Turf Moor istedenfor at de vinrøde besøker Merseyside.

Ikke bekreftet

Nå har den nyopprykkede klubben sagt ja til å bytte om på kampene, ifølge avisen Daily Mail. Det betyr at oppgjøret 20. august spilles i Burnley, mens vårmøtet i mars spilles på Anfield.

Verken Liverpool eller Burnley har foreløpig bekreftet nyheten. Et offisielt svar ventes i løpet av denne uka.

Stemmer opplysningene fra Daily Mail, skal Liverpool følgelig spille alle sine tre første ligakamper på bortebane i august.

UTVIDER STADION:
UTVIDER STADION:  Main Stand forventes klar til starten av 2016/2017-sesongen, men Liverpool har søkt om stadionbytte i august for å ferdigstille arbeidet. Første hjemmekamp vil dermed være i september.

Laget åpner mot Arsenal, og Tottenham venter i en ny London-tur etter møtet med Burnley.

8 500 flere plasser

Den første Premier League-kampen foran rundt 54 000 tilskuere på Anfield vil i så fall være mot de regjerende mesterne, Leicester, den andre uka i september – etter en landslagspause.

Utbyggingen av langsiden og området bak tribunen startet i desember 2014, og øker kapasiteten på stadion med omkring 8 500 plasser. Main Stand blir blant Europas største tribuner med nesten 21 000 seter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]