– Det er et lite håp, men det er alt

James Pearce i Liverpool Echo tror det skal svært mye til for at Virgil van Dijk blir Liverpool-spiller i sommer.

30. jun 2017 kl 08.23 Einar Kvande

Pearce skriver at Anfield-ledelsen er klare på at Liverpools interesse for Van Dijk ble skrinlagt da klubben kom med sin offentlige beklagelse for at de hadde tatt kontakt med spilleren uten Southamptons velsignelse.

Det betyr imidlertid ikke at Klopp ikke fortsatt er begeistret for 25-åringens kvaliteter.

Pearce tror ikke at Liverpool får kloa i nederlenderen i dette transfervinduet, men innrømmer at mye avhenger av hvordan Van Dijk ter seg når han kommer tilbake til Southampton for å starte preseason-treningen, og begynner å jobbe med sørkyst-klubbens nye manager, Mauricio Pellegrino.

Hva gjør spilleren?

Dersom spilleren ikke aksepterer at han må bli værende i Southampton en sesong til, kan det være et lite håp for en åpning for Liverpool.

– Den eneste sjansen for at Liverpool realistisk kan vise interesse for Van Dijk igjen er dersom det blir klart senere i transfervinduet at Southampton har forandret mening, og er villige til å lytte til bud på forsvarsspilleren, skriver Pearce.

– Dersom Southampton forhandler med Chelsea vil nok også Liverpool involvere seg. Dersom Van Dijk da fortsatt er klar på at han vil til Anfield, må kanskje Southampton vurdere Liverpools bud på lik linje med andre bud.

– Det er fortsatt et lite håp, men det er alt. Spørsmålet er hvor lenge Liverpool skal klamre seg til dette håpet før de aksepterer at slaget er tapt og begynner å se seg om etter et annet stopperalternativ, avslutter Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]