– En herlig følelse

Daniel Sturridge sa etter seieren mot Wales at det er sjelden en får oppleve kamper med en slik atmosfære. Adam Lallana gleder seg til fortsettelsen i Euro 2016.

30. jun 2017 kl 17.58 [email protected]

– Det er en herlig følelse, sa matchvinner Daniel Sturridge etter at England hadde snudd 0-1 ved pause til 2-1 seier i gruppe B mot Wales.

– Det er en kamp til som skal spilles i gruppespillet og ingen ønsker å ta for mye av, men atmosfæren her var utrolig. Du opplever ikke mange kamper med en slik atmosfære, hvor det også var et samhold mellom de to lands supportere.

– Det var glimrende å kunne være med å hjelpe guttene til seier, fortsatte Sturridge som kom inn i pausen og scoret seiersmålet på overtid.

– Min bror og min fetter reiste over hit og det var fint å kunne dele denne opplevelsen med dem.

Ikke sikret avansement

– Vi er ennå ikke sikret avansement, men det var en herlig kamp hvor det var fint å kunne trekke det lengste strået, istemte Adam Lallana, som var den andre spilleren fra Liverpool som var involvert for England.

– England mot Wales er stort og alle hauset det opp, men vi ønsket bare å snakke for oss selv ute på banen.

– Det å ha fire poeng gjør at vi er i en flott posisjon. Vi har en vanskelig kamp igjen i gruppespillet, men vi har nå mye selvtillit og kan ikke vente på neste kamp til mandag.

– Det er slike kamper du ønsker å få spille, ved å representere ditt land i en stor turnering. Vi sa før kampen at vi behøvde alle 23 i troppen og det ble synliggjort i dag.

– Manageren gjorde et par bytter ved pause, og begge kom på scoringslisten og spilte en enorm rolle i hva som var en stor seier for oss.

– Vi kom fra en kamp mot Russland hvor vi slapp inn et sent mål, slik at det var fint selv å kunne score i siste minutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]