Få din egen brostein utenfor Main Stand

Liverpool FC planlegger en gangvei utenfor nye Main Stand, der fans kan kjøpe sin personlige granittstein med navn og andre detaljer på.

30. jun 2017 kl 18.22 Einar Kvande

Liverpool FC bekrefter at de har søkt om tillatelse til å anlegge en gangvei utenfor nye Main Stand, hvor planen er at supportere kan få kjøpe sin personlige granittstein hvor man kan få innrisset personlige detaljer og meldinger. Gangveien skal altså bestå alle disse steinene.

Meningen er at dette skal bli et stort område utenfor den nye tribunen, hvor supporterne kan samles foran kampene. Det er meningen at gangveien skal strekke seg helt bort til Stanley Park. Det vil også bli satt opp granittbenker langs gangveien, og disse vil bli utsmykket med store øyeblikk fra klubbens historie.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]