– Farten hans er utrolig

Jürgen Klopp har fulgt utviklingen til Mohamed Salah siden han slo gjennom i Basel.

22. jun 2017 kl 22.52 Marius Rabben

Liverpools nyeste innkjøp er en spiller som kan gå rett inn og forsterke laget, mener Jürgen Klopp.

– Mohamed har den perfekte miksen av erfaring og potensial. Dette er virkelig en spennende signering for oss, sier manageren til liverpoolfc.com.

I RØDT:
I RØDT:  Mohamed Salah har skrevet under på en femårskontrakt med Liverpool.

– Han kjenner Premier League, han er kjent med Champions League, og han er en av de viktigste spillerne for landet sitt. Tallene hans i Italia har vært enestående, og han besitter kvaliteter som vil styrke laget og stallen vår. Jeg har fulgt ham siden han slo gjennom i Basel, og han har vokst til å bli en veldig god spiller, forklarer Klopp.

– Kan oppnå ambisjonene sine her

Salah har spilt for Chelsea, Fiorentina og Roma etter perioden i Basel, og har skrevet under på en femårsavtale med Liverpool.

– Farten hans er utrolig. Han gir oss en større angrepskraft, og der er vi allerede sterke. Jeg liker at vi gjør konkurransen enda tøffere. Viktigst av alt, for vår del, er at han er sulten, villig og ivrig etter å utvikle seg og bli bedre.

Viktigst av alt, for vår del, er at han er sulten, villig og ivrig etter å utvikle seg og bli bedre. Han tror på det vi forsøker å gjøre her i Liverpool, og er ekstremt lysten på å bli en del av det.Klopp om Salah

– Han tror på det vi forsøker å gjøre her i Liverpool, og er ekstremt lysten på å bli en del av det. Han er veldig spent på å prestere foran våre herlige supportere. Han er en ambisiøs spiller som ønsker å vinne – og vinne på øverste nivå. Han vet at han kan oppnå de ambisjonene med Liverpool.

– Jeg ønsker ham og familien hans velkommen til vår Liverpool-familie, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]