FSG benekter at de har mottatt bud på klubben

Liverpools eiere hevder at de aldri har mottatt noe bud på klubben fra kinesiske investorer.

30. jun 2017 kl 17.44 [email protected]

The Independent hevdet tidligere i kveld at SinoFortone har forsøkt å kjøpe Liverpool FC for 700 millioner pund, og et brev datert 10.februar 2016 har sirkulert i sosiale medier som et bevis på dette.

Sentrale personer i FSG-systemet sier imidlertid til Liverpool Echo at de aldri har mottatt noe slikt brev, og hevder at de ikke har hatt noen samtaler med SinoFortone, verken om en overtakelse av hele klubben eller kjøp av deler av den.

Echo antyder langt på vei at brevet som går sin rundgang på sosiale medier er falskt.

Echo forstår det slik at FSG sitt syn på eierskapet av Liverpool FC er uforandret.

Amerikanerne har ingen intensjoner om å selge klubben i den nærmeste fremtid, men de har hele tiden vært åpne for å selge en minoritets-andel av Liverpool FC dersom noen legger et fristende bud på bordet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]