Fysioterapeut forlater LFC etter ti år

Jürgen Klopp fortsetter sine utskiftninger i staben. Sjefen for Liverpools fysioterapeuter, Chris Morgan, er nå ferdig på Anfield.

30. jun 2017 kl 18.03 [email protected]

Nylig ansatte Liverpool Andreas Kornmayer, som tidligere har vært fysisk trener i Bayern München. 41-åringen vil erstatte Chris Morgan, som de røde i dag bekrefter har forlatt klubben.

Morgan har vært ansatt i Liverpool FC siden 2005 og har arbeidet seg opp fra å være fysioterapeut på reservelaget til å bli sjef for klubbens team av fysioterapeuter.

I dag bekreftet både klubben og Morgan selv at han forlater stillingen, og Liverpool FC har lagt ut følgende melding på sin webside:

«Chris er en som nyter profesjonell respekt og personlig varme fra førstelagsspillerne og alle hans kollegaer på Melwood.»

«Den besluttsomhet og innsats han har vist overfor Liverpool, over en lang periode, har vært enorm. Hans ekspertise og erfaring og gitt ham bred oppmerksomhet.»

«Vi takker Chris for hans betydelige bidrag og alle i klubben ønsker ham fremtidig suksess.»

Morgen takket selv for de ti årene han har hatt i Liverpool på sin instagramkonto, og uttrykte takknemlig for hva klubben hadde gitt ham samtidig som han ønsket Jürgen Klopp og alle andre forbundet med Liverpool FC lykke til med fremtiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]