Gleder seg til tettere kampprogram

Roberto Firmino mener det viser at Liverpool har fremgang, og beskriver sesongen som en god bok.

29. jun 2017 kl 09.09 Arve Corneliussen

– Vi får flere kamper å spille, men jeg ville spilt to kamper i uken om jeg hadde fått valget. Det viser bare at laget er på rett vei, sier Roberto Firmino til LFC Magazine, gjengitt i Liverpoo Echo.

Under intervjuet blir han spurt om den avgjørende kampen mot Middlesbrough, noe han beskriver som slutten av en god bok.

– Og som i en god bok, var det mange overraskende vendinger på veien. Vi kjempet helt til siste slutt for å få det utfallet vi ville ha, forklarer brasilianeren.

Onsdag skrev Echo-journalist James Pearce at Kopp sannsynligvis går inn i denne sesongen med Firmino som førstevalg på topp. Denne sesongen scoret arbeidshesten elleve mål på 35 ligakamper.

Firmino trekker frem målet mot Swansea som sitt fineste av de elleve, der han tok ballen ned på kassen og klistret ballen i hjørnet.

– Hvis du spør meg om hvilket som var finest, sier jeg Crystal Palace på tredje, det mot Stoke på andre og det andre målet mot Swansea, sier han.

– Vi lå under 1-2 da Gini vant ballen på venstre, og da så jeg at han kom til å legge inn. Jeg måtte reagere veldig raskt, og fikk kontroll da jeg tok ballen ned på brystet. Min eneste tanke var å bare skyte så kjapt som mulig, forklarer han.

LES OGSÅ: Innsikt – Liverpools nummer ni

Har du innspill til journalisten?
[email protected]