– Håper å beholde plassen

Nathaniel Clyne gjorde en meget god figur for England mot Slovakia, og håper han gjorde nok til å få starte mandagens 1/8-finale.

30. jun 2017 kl 18.48 Einar Kvande

– Jeg var godt fornøyd med egen prestasjon. Manageren gjorde flere endringer på laget, og alle som kom inn gjorde det bra, siteres Clyne av Express, etter at han fikk prøve seg mot slovakene på bekostning av Tottenhams Kyle Walker, som hadde spilt de to første kampene.

– Vi dominerte kampen fra start til slutt. Det var litt frustrerende at vi ikke fikk scoringen som ville ha vunnet kampen for oss, legger Liverpool-backen til.

– Dette var en sjanse for oss som kom inn til å vise manageren at vi bør være på laget. Det er bra at alle kjemper for å komme med i startoppstillingen. Det er sunt med konkurranse om plassene, og det får alle til å jobbe enda hardere, avslutter han.

I mandagens 1/8-finale i Nice vil England møte enten Portugal, Ungarn, Østerrike eller Island.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]