Har ikke forhørt seg om Hulls venstreback

Hull City har ingen planer om å selge Andrew Robertson (22), og har ikke hatt kontakt med Liverpool FC.

30. jun 2017 kl 19.11 Marius Rabben

Ifølge en rekke engelske aviser har Liverpool skiftet fokus fra Ben Chilwell, som Leicester krever 10 millioner pund for, til skotske Andrew Robertson i nyopprykkede Hull. Men 22-åringen er ikke til salgs.

Det har blitt spekulert i at Hull var forberedt på å slippe venstrebacken dersom Liverpool punget ut 12 millioner pund, slik at de kunne hente tilbake Norwich-spiller Robbie Brady – med flere år bak seg på KC Stadium – for samme pris.

Vil ikke selge

– Jeg kan bekrefte at Hull City ikke har mottatt noen henvendelser fra Liverpool angående Andrew Robertson. Og vi ønsker heller ikke velkommen en, sier en talsperson fra Hull til Liverpool Echo.

De røde er ute etter en ny venstreback for å gi Alberto Moreno kamp om plassen på laget kommende sesong.

– Vi prøver å få inn fire spillere i stallen før den nye sesongen, og ønsker helt klart ikke å miste en som har tre år igjen av kontrakten, legger Hull-representanten til.

FIKK AVSLAG:
FIKK AVSLAG:  De røde skal ha bydd 7 millioner for den uprøvde Leicester-backen Chilwell (19), men ble avvist av ligamesterne.

Nylig fikk Liverpool avslag da de bød 7 millioner pund for tenåringen Chilwell, som ennå ikke har debutert i Premier League.

Overbetaler ikke for Chilwell

Leicester-backen skal selv være interessert i en rød overgang, men kan ikke prate med klubben før partene eventuelt er enige.

«Liverpool vil se seg om andre steder etter en venstreback om ikke Leicester reduserer sitt prisforlangende», skrev Echo-journalist James Pearce onsdag. «Liverpool er rett og slett ikke villige til å betale 10 millioner pund for en spiller som fortsatt ikke har debutert i Premier League.»

Pressen påpeker at Jürgen Klopp ønsker å få nye spillere klare så fort som mulig med tanke på sesongoppkjøringen. Liverpools første økt for sommeren er lørdag 2. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]