Hevder at Liverpool har en avtale med spilleren

ESPN-journalist Gabriele Marcotti hevder at Liverpool allerede har en avtale på plass med Naby Keita dersom RB Leipzig skulle gå med på å selge midtbanespilleren.

30. jun 2017 kl 10.32 Einar Kvande

Marcotti skriver på sin Twitter-konto at Liverpool allerede har kommet til enighet med Keita om lønn og kontraktslengde.

– Liverpool må selvsagt bli enige med Leipzig, så slike avtaler betyr egentlig ikke all verden, slår Marcotti fast.

– En overgang som dette avhenger av en rekke ting. Summen på 70 millioner euro som det snakkes om er enorm. Mange rapporterer i dag at Liverpool er villige til å betale denne summen. Jeg er ikke 100% sikker på det. Jeg ser for meg at de er villige til å strekke seg langt, men ikke så langt. Ikke minst siden det ikke synes å være noen andre bud på spilleren.

– Andre faktorer som må tas med i vurderingen er at Leipzig har masse penger, så det er ikke noe press på dem for å selge, og de har muligheten til å gi Keita en forbedret kontrakt. Hvor sterkt ønsker Keita en slik overgang? Er han villig til å tvinge frem et salg? Liverpool har også andre posisjoner de må forsterke. De må trolig også selge noen spillere. Klarer de å få gjort det de ønsker å gjøre for summer de er komfortable med?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]