– Ikke et spørsmål om penger

Ifølge James Pearce handler mangelen på overganger om at Liverpool har møtt vanskelige folk å forhandle med.

29. jun 2017 kl 15.37 Arve Corneliussen

James Pearce svarte torsdag ettermiddag på leserspørsmål i Liverpool Echo. Vi har samlet noen av de mest interessante svarene.

Om van Dijk, Keita og Oxlade-Chamberlain

«Både van Dijk og Keita blir vanskelige å hente for Liverpool. Det kommer et tidspunkt der Liverpool må se etter andre kandidater, men jeg tror ikke de er helt der ennå siden preseason ikke engang har startet. Ting kan forandre seg når de to returnerer til klubbene sine, men nå er de ikke til salgs», svarer Pearce.

LES OGSÅ: Bundesliga-kommentator tviler på Keita-overgang

«Klopp sa i Sydney at han ønsket å ha de nye spillerne klare til preseason, men at det var usannsynlig på grunn av slike ting tar tid. Det har ikke vært et spørsmål om penger, men om at Leipzig og Southampton ikke har lyst til å selge».

INTERESSE:
INTERESSE:  Ifølge James Pearce er Jürgen Klopp interessert i Alex Oxlade-Chamberlain uavhengig av Keita.

«Alt avhenger av om RB Leipzig står på sitt. Hvis Keita kommer tilbake i trening og ikke aksepterer det, kan det være at Leipzig må tenke seg om på nytt».

«Oxlade-Chamberlain blir ikke sett på som en reserveløsning til Keita. Liverpool er interessert i begge, og om de får Keita betyr ikke det nødvendigvis at interessen for Oxlade-Chamberlain stopper opp. Liverpool forhørte seg om Oxlade-Chamberlain for en stund siden, men ble fortalt at han ikke var tilgjengelig. Mye avhenger av kontaktsituasjonen hans. Et problem kan bli at han ønsker å spille fast. Jeg tror han ville blitt en veldig god stallspiller, men ikke at han spaserer rett inn på laget».

KANDIDAT:
KANDIDAT:  Andrew Robertson blir lansert som en kandidat dersom Liverpool henter ny venstreback.

Om alternativer

«Liverpool har ingen alternativer til Mbappé. Det var et langskudd, og Klopp er fornøyd med de spissene han har. At Sessegnon blir, gjør at sjansene for å hente Robertson øker. Når Klopp slutter å jakte på van Dijk og Keita vet jeg ikke, men han ønsker bare spillere som er bedre enn de han allerede har i de posisjonene».

Om venstreback

«Ja, Liverpool ønsker en ny venstreback. Det eneste som kan komplisere ting, er om Alberto Moreno kommer tilbake til preseason og ønsker å kjempe for plassen på laget. Det ville imidlertid vært overraskende, for han vet at sjansene hans er små i Liverpool. Jeg forventer at Liverpool kjøper en ny venstreback straks det er klart at Moreno drar».

LES OGSÅ: Robertson er et alternativ

Har du innspill til journalisten?
[email protected]