– Jeg trodde ikke at jeg skulle bli med til Frankrike

Jordan Henderson beskriver det som et stort øyeblikk når han fikk spille mandagens EM-kamp mot Slovakia.

30. jun 2017 kl 18.49 Einar Kvande

26-åringen trodde at kneskaden han fikk i kampen mot Borussia Dortmund i april betød slutten for hans EM-drømmer.

Onto the next round.... Thank you for all your support! 🦁🦁🦁 #togetherforengland

Et bilde publisert av Jordan Henderson (@jhenderson)

– Jeg har sagt det tidligere også, at dette har vært den vanskeligste sesongen i min karriere så langt. Ikke bare på grunn av skadene, og at jeg har spilt med skader, og slike ting. Det har vært tøft både mentalt og fysisk, siteres Henderson av Liverpoolfc.com.

En ære

– Bare det å være med i EM-troppen er en ære. Jeg trodde ikke jeg kom til å komme med i troppen. Derfor var mandagens kamp av stor betydning for meg.

– Jeg følte hele tiden at dersom jeg jobbet hardt og trente godt, så ville jeg få en sjanse. Den kom, og forhåpentligvis var manageren fornøyd med bidraget mitt. Det var hyggelig å få spille og være involvert i en god prestasjon, sier Henderson om innsatsen i 0-0 kampen mot Slovakia.

🦁🦁🦁 #togetherforengland

Et bilde publisert av Jordan Henderson (@jhenderson)

Håper på flere kamper

– Jeg er klar når manageren har bruk for meg. Jeg følte vi spilte en god kamp på mandag, hvor vi vant tilbake ballen raskt, og jeg mener at spillerne som kom inn på laget spilte veldig bra.

– Jeg sitter med en følelse av at manageren ønsker å benytte hele troppen i dette mesterskapet, og det tror jeg er noe vi kan dra nytte av.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]