Kamp på Anfield i august likevel?

Selv om Liverpool ser ut til å få innvilget ønsket om å «snu» kampen mot Burnley, kan det bli kamp på Anfield i august likevel.

30. jun 2017 kl 19.07 Einar Kvande

Burnley har gått med på å flytte ligakampen den 20.august fra Anfield til Turf Moor, slik at Liverpool skal få starte Premier League med tre bortekamper denne sesongen. Liverpool FC får dermed bedre tid på seg til å fullføre byggingen av nye Main Stand.

Dersom Premier League godkjenner at ligakampene mot Burnley «blir snudd», slik at man spiller på Turf Moor først, betyr det at første ligakamp der nye Main Stand tas i bruk blir mot Leicester 10.september.

Dette behøver imidlertid ikke å bli første hjemmekamp for sesongen.

The English Football League Cup

Andre runde av ligacupen, eller The English Football League Cup, som den heter nå etter at Capital One ikke lenger ønsket å sponse cupen, spilles nemlig 23. og 24.august, og her er det 50% sjanse for at Liverpool trekkes ut med hjemmekamp.

Liverpool Echo melder at Liverpool FC mener at de vil være i stand til å arrangere en hjemmekamp i ligacupen i august.

Første runde i ligacupen spilles for øvrig 9. og 10. august, og trekningen av andre runde, hvor Liverpool kommer med, finner sted så snart disse kampene er ferdigspilt. 13 Premier League-klubber kommer med i cupens andre runde. De lagene som skal delta i europacupene får som vanlig walkover til tredje runde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]