Klare til å legge inn bud på Keita

Liverpool er villige til å knuse klubbens transferrekord for å få sin mann.

30. jun 2017 kl 07.26 Einar Kvande

Liverpool ønsker å teste om RB Leipzig sitt utspill om at Naby Keita ikke er til salgs for noen pris er et spill for galleriet.

Velinformerte Paul Joyce i The Times skriver at Liverpool-ledelsen ikke er skremt av at Keita har en prislapp på 70 millioner pund, selv om klubbens ferske transferrekord lyder på «beskjedne» 36,9 millioner pund da Mohamed Salah ble handlet inn i forrige uke.

Jürgen Klopp vil være tilbake på Melwood i neste uke, og først da, etter at et solid bud er lagt inn, kan Liverpool-ledelsen finne ut om Bundesliga-klubben mener alvor når de hevder at de ikke kommer til å selge Keita i sommer.

Vil ha midtbanespilleren nå

Keita har en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan kjøpes for 48 millioner pund neste sommer, men Liverpool ønsker spilleren nå med tanke på høstens playoff-kamper i Champions League.

Joyce skriver at Klopp må finne ut om han skal følge opp interessen for Keita eller se seg om andre steder etter en midtbanespiller. Keita vil gi ham mange alternativer på midtbanen, noe som kan komme godt med i en sesong der det skal spilles rundt 60 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]