Manageren er henrykt over nysigneringenKlopp har fulgt Mané siden 2012

Liverpool-manageren er glad for å ha sikret seg Sadio Mané fra Southampton. Klopp har beundret senegaleseren i mange år.

30. jun 2017 kl 19.56 Lars Frøsland

I dag kom den offisielle bekreftelsen på at Sadio Mané er Liverpool-spiller. Han signerte i dag kontrakten, og ble deretter presentert med trøyenummer 19.

Klopp avslører at han først fikk øye på Mané under OL i 2012, da Senegal nådde kvartifinalen. Han har siden fulgt utviklingen til Mané tett.

Jeg har fulgt Sadio i flere år, etter hans imponerende opptreden i OL. Jeg har sett ham utvikle seg i Østerrike og deretter i Southampton, uttaler LFC-manageren til Liverpool.com.

Klopp ble nok ekstra imponert over Mané etter de kampene denne sesongen. Den nye Liverpool-spilleren scoret nemlig tre ganger mot Liverpool forrige sesong. Én gang på Anfield og to på St. Mary's.

– Har mye kvalitet

– Etter jeg kom til Liverpool har jeg ofte snakket om Mané til staben min – jeg har følt han kan være en god signering for oss. Han har mye kvalitet, jobber hardt og scorer bra med mål.

Klopp avslører at Mané var begeistret over tanken på å spille for Liverpool.

- Da jeg snakket med ham kunne jeg høre at han var entusiastisk over tanken om å spille for Liverpool og de fantastiske supporterne. Jeg tror de vil være like begeistret for å se ham i en Liverpool-drakt som jeg er.

Klopp er glad for at avtalen gikk i boks tidlig, slik at han kan jobbe med ham med én gang pre-season starter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]