LFC kan sette punktum for jakten på Sessegnon inntil videre

Fulham har fått den lovende venstrebacken Ryan Sessegnon til å skrive under på en kontrakt frem til 2020.

28. jun 2017 kl 17.22 Einar Kvande

– Tenåringens rykende ferske treårskontrakt setter dermed punktum for håpene som Manchester United, Liverpool og Tottenham hadde om å signere ham i den nærmeste fremtid, skriver Sam Wallace i Telegraph.

Sessegnon var fast inventar på Fulhams lag i Championship forrige sesong, selv om han ikke fylte 17 år før den 18. mai i år.

– Tenåringens nye kontrakt betyr i praksis at han ikke kommer til å skifte klubb i sommer, men vil tilbringe en sesong til i Championship med Fulham, skriver Wallace.

Telegraph-journalisten tror at forsvarsspilleren har fått forsikringer fra Fulham om at han kan få skifte beite neste sommer, dersom Fulham ikke rykker opp i Premier League og Championship-klubben får inn bud de er tilfredse med.

Viser lojalitet til Fulham

– Jeg er spent på hva som ligger foran meg i denne klubben. Forhåpentligvis får vi ytterligere fremgang. I fjor fikk jeg mange muligheter av manageren, og jeg ønsker at det skal fortsette slik, kommenterer Sessegnon selv til Fulhamfc.tv.

Fulham-manager Slavisa Jokanovic har også uttalte seg til London-klubbens TV-kanal:

– Jeg er glad for at Ryan er blitt belønnet for sine prestasjoner med sin første profesjonelle kontrakt med Fulham, og at han fortsatt vil være en del av vårt prosjekt for fremtiden. Han er en eksepsjonell ung spiller, som har demonstrert sin lojalitet til klubben, og som har et oppriktig ønske om å fortsette i klubben etter at han kom opp fra akademiet.

LES OGSÅ: – Jeg er blitt en bedre spiller i Liverpool

Har du innspill til journalisten?
[email protected]