Må trolig ut med mer enn City betalte for De Bruyne

RB Leipzig har ingen planer om å fire på kravene selv om Naby Keita ønsker seg bort.

26. jun 2017 kl 19.55 Einar Kvande

Bundesliga-klubben har en sterk økonomi, og må ikke selge Naby Keita i sommer, selv om afrikaneren ønsker å vurdere hvilke muligheter han har.

– RB Leipzig er vanskelige i diskusjonene med Liverpool, og har ikke firt en tomme på sitt standpunkt om å beholde Keita, melder Melissa Reddy i Goal.com.

Liverpool er ikke den eneste klubben som viser interesse for 22-åringen. Keita er åpen for å forlate Red Bull Arena i sommer, men det skal noe til for å prise landslagsspilleren fra Guinea bort fra Leipzig.

Knallharde forhandlere

Liverpool er villige til å betale rundt 50 millioner pund for å sikre seg Keita, men trolig må Anfield-klubben knuse transfer-rekorden i Bundesliga skal de ha noen som helst sjanse til å få Leipzig på glid i denne sagaen.

– Pengene i seg selv frister ikke den tyske klubben, men en transfer-rekord og en plass i historiebøkene kan friste. Det vil også understreke klubbens rykte som knallharde forhandlere, skriver Reddy.

Manchester City betalte 75 millioner euro til Wolfsburg for å sikre seg Kevin De Bruyne. Det er der Melissa Reddy tror at lista ligger. Det tilsvarte 55 millioner pund i 2015, men med dagens pundkurs tilsvarer det 66 millioner pund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]