Mané og Henderson er skadefrie

Duoen ventes å være tilbake på Melwood når preseason-treningen starter onsdag.

30. jun 2017 kl 13.38 Einar Kvande

Sadio Mané måtte ut med skade i venstre kne etter en vridning 52 minutter ut i lokaloppgjøret mot Everton den 1. april og ble operert for en meniskskade 10 dager senere.

Jordan Henderson ble skadet under trening på Melwood fredagen i forkant av Leicester-kampen i slutten av februar, da han fikk en smell i foten i en duell med en lagkamerat. Kapteinen fikk et tilbakeslag i rehabiliteringen, men er sammen med Mané endelig klar til å gjenoppta full trening igjen, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Danny Ings er også på vei tilbake etter sine langvarige skadeproblemer, og vil trolig være tilbake i full trening i løpet av preseason.

Mange slipper å møte på onsdag

Alle spillerne som var opptatt med landskamper etter sesongslutt er blitt innvilget lengre ferie.

Det betyr at når Liverpool starter preseason-treningen vil 15-16 mann fra førstelagstroppen mangle når første treningsøkt for sommeren kjøres.

Dette er spillere som alle var opptatt med landslagsoppdrag eller sesongslutt i vår: Emre Can, Mohamed Salah, Philippe Coutinho, Georginio Wijnaldum, Adam Lallana, Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Simon Mignolet, Divock Origi, Marko Grujic, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo, Dominic Solanke, Ben Woodburn, Danny Ward og Harry Wilson.

Disse førstelagsspillerne er imidlertid forventet å starte oppkjøringen for fullt kommende onsdag: Loris Karius, Nathaniel Clyne, Connor Randall, Jon Flanagan, Trent Alexander-Arnold, Joël Matip, Joe Gomez, James Milner, Alberto Moreno, Lucas Leiva, Kevin Stewart, Mamadou Sakho, Lazar Markovic, Ryan Kent, Daniel Sturridge, Roberto Firmino, Sadio Mané og Jordan Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]