Mane til medisinsk test mandag

Liverpool enige med Southampton etter å ha forhandlet om 24-åringen i flere uker.

30. jun 2017 kl 19.27 Einar Kvande

Velinformerte Andy Hunter i The Guardian skriver at Sadio Mane vil gjennomføre en medisinsk test på Merseyside mandag. Liverpool FC håper å fullføre en overgang for vingen verdt rundt 30 millioner pund.

Hunter skriver at klubbene i prinsippet er enige om overgangssummen for senegaleseren, og Mane vil altså reise til Liverpool i morgen, hvor han vil gjennomføre den medisinske testen og forhandle med Liverpool-ledelsen om sine personlige betingelser.

Snart Liverpool-spiller

Hunter tror at overgangen vil bli fullført i løpet av få dager.

Jürgen Klopp gikk for Mane så snart det gikk opp for ham at han ikke klarte å overtale Mario Götze til å komme til Anfield.

Southampton har allerede sikret seg Norwich-vingen Nathan Redmond som erstatter for Mane. Redmond signerte en femårskontrakt med Southampton på lørdag, etter at klubbene var blitt enige om en overgangssum på rundt 10 millioner pund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]