– Presset er på England

Martin Skrtel satser på å lede Slovakia til avansement fra gruppe B.

30. jun 2017 kl 18.04 Einar Kvande

Stemningen er god i Slovakia-leiren foran siste gruppespillkamp mot England, etter seieren over Russland på onsdag.

– Vi er et lite land, så dette var en stor seier for oss, siteres kaptein Skrtel av Daily Mail.

– Det er første gang vi er med i EM, og vi har mange supportere her. Det er en god kjemi mellom spillerne og supporterne. Vi er glade for at vi klarte å vinne over Russland for dem. Det var en god følelse, fortsetter midtstopperen.

– Jeg tror at lagånden er bedre hos de små nasjonene. Spesielt når vi møter store nasjoner. Du kan ikke sammenligne Slovakia og Russland. Det er en enorm forskjell i størrelse på de to landene, men ute på banen er det 11 mot 11.

– Vi spilte med hjertet utenpå drakta. Vi ble satt under press, men kjempet som et lag. Vi kan bygge videre på denne prestasjonen, og få et godt resultat mot England som kan hjelpe oss til avansement. Presset vil være på England.

Kjenner godt til de engelske spillerne

Etter åtte år på Anfield kjenner Skrtel Englands spillere godt, og spesielt lagkameratene fra Liverpool.

– Daniel Sturridge er en stor spiller. Men det er ikke bare Sturridge, Jamie Vardy og Harry Kane vi må se opp for. Laget deres består ikke bare av spisser eller midtbanespillere. Det er 11 spillere vi må slå.

– Vi må være klare for oppgaven. Vi må spille opp mot vårt beste, for England er et av de beste lagene i verden. Vi må stoppe dem som lag.

– Om det blir Daniel Sturridge eller noen annen som spiller på topp, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hindre dem fra å score. Vi satser på å holde buret rent. Det blir vanskelig for oss, men jeg tror vi er klare for oppgaven, og kan få det resultatet vi trenger, avslutter Skrtel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]