Venstreback-oppdatering: – Robertson er et alternativ

Før Liverpool kjøper en ny venstreback, må fremtiden til Alberto Moreno avklares.

29. jun 2017 kl 13.54 Arve Corneliussen

«Andrew Robertson har en prislapp på £8m, og er et av flere alternativer som blir vurdert for å erstatte Alberto Moreno. Liverpool kommer til å hente en erstatter om, som forventet, Moreno forlater klubben denne sommeren», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Ifølge avisen har Moreno ikke indikert at han har akseptert at fremtiden hans er et annet sted. Han skal ha slått seg til ro på Merseyside, og kommer til å vurdere mulighetene sine når han returnerer til trening i preseason.

LES OGSÅ:Van Dijk er ikke til salgs

«Som et resultat er det usannsynlig at Liverpool prøver å hente en venstreback før Morenos fremtid er avklart», skriver Pearce videre.

Speidet i flere år

«De to siste sesongene har Liverpool fulgt Robertson nøye. De var også linket til ham forrige sommer, men da valgte Klopp å stå over muligheten etter han fikk avslått et bud på Ben Chilwell», forteller Pearce.

Siden skal Robertson ha blitt vurdert, men Ryan Sessegnon skal ha vært førstevalget dette overgangsvinduet. Ifølge Pearce trakk Liverpool seg unna da det ble klart at unggutten kom til å signere ny kontrakt med Fulham.

«Liverpool forhørte seg om Benjamin Mendy, men ble fortalt at han sannsynligvis drar tl Manchester City. Liverpool har også blitt linket til Faozi Ghoulam og Kieran Tierney, men de er ikke på Liverpools ønskeliste», avslutter Echo-journalisten.

LES OGSÅ: Bundesliga-kommentator tviler på Keita-overgang

Har du innspill til journalisten?
[email protected]